Lunchlezing - Het tegengaan van voedselverspilling: laat je inspireren!


Datum
Plaats in agenda
Tijd
12.00 tot uur
Locatie
Deze lunchlezing wordt live vanuit restaurant LEFT uitgezonden en is te volgen via MS Teams.
Doelgroep

Deelname is interessant voor elk bedrijf/organisatie/instantie waar voedselverspilling plaatsvindt, van bedrijfskantine tot aan restaurant.

Omschrijving

Tijdens deze lunchlezing zullen drie sprekers een inspirerend praatje houden over het onderwerp voedselverspilling. Gedragswetenschapper Erica van Herpen van de Wageningen Universiteit zal aftrappen en iets vertellen over de preventie van voedselverspilling en haar onderzoek rondom doggy bags. Vervolgens zal Veronique Perloy, Sous Chef van restaurant LEFT, ons meenemen in het concept van LEFT, waarbij gekookt wordt met de leftovers uit de nabije supermarkt. Als laatste komt Lola Slager van Orbisk aan het woord over hun oplossing voor voedselverspilling; een apparaat dat monitort welk voedsel wordt weggegooid door middel van automatische herkenning.

Aanmelden

Schrijf je in via het aanmeldformulier en laat je inspireren!