Onderzoek 'Reductie milieudruk voedsel, met nadruk op voedselverspilling huishoudens'
Dit rapport van Food & Biobased Research beschrijft de eerste fase van het project: onderzoek naar geschikte interventiestrategieën. Het deelproject 'Reductie milieudruk voedsel met nadruk op voedselverspilling door huishoudens' is gericht om interventiestrategieën te verkennen, waarmee huishoudens gestimuleerd kunnen worden om voedselverspilling te verminderen.
Het onderzoek heeft als doelstelling interventiestrategieën te ontwikkelen en te testen in proefgebieden om te komen tot een significante reductie van de voedselverspilling en de milieudruk die daarmee gepaard gaat. De interventiestrategieën moeten geschikt zijn voor verdere ontwikkeling en opschaling in het gebied en in de toekomst voor heel Nederland.
Publicatiedatum | |
---|---|
Soort informatie |
Onderzoek
|
Aantal pagina's |
76
|
Omvang | 664 kB |
Organisatie |
Wageningen UR Food & Biobased Research
|
Auteur(s) |
Hilke Bos-Brouwers, Chris Kuulman, Toine Timmermans, Henk Knip, Willem Peeks
|