Save the date: Week van de CE & Klimaat bij Rijkswaterstaat

Gepubliceerd op 18 januari 2022

Meld je aan voor de week van Circulaire Economie & Klimaat!
Datum: Woensdag 8 t/m vrijdag 10 februari 2022
Locatie: Online

Rijkswaterstaat werkt hard aan de verduurzaming van zijn projecten. Dat doen we bijvoorbeeld door onderdelen en materialen in onze wegen, bruggen en sluizen meerdere keren te gebruiken. Ook stimuleren we met gemeenten en bedrijven het circulair ontwerpen van producten en hergebruik van materialen en grondstoffen. Om in 2030 volledig klimaatneutraal en circulair te kunnen werken, en samen in 2050 een circulair Nederland te bereiken, is het belangrijk de opgedane kennis te delen en samen te werken.


Daarom organiseert Rijkswaterstaat de Week van Circulaire Economie & Klimaat. Dompel je van 8 tot 10 februari 2022 volledig onder in een circulaire en klimaatneutrale wereld. Met plenaire sessies, workshops en presentaties delen we onze kennis op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast staan we open voor nieuwe ideeën en is er ruimte om te netwerken.

Werk ook mee aan een circulaire en klimaatneutrale toekomst en reserveer de data alvast in je agenda. We hopen je gedurende de week van de Circulaire Economie en Klimaat te zien!

Meer informatie en aanmelden: RWS Week van de CE