Aanmeldformulier VANG Bestuurdersbijeenkomst 2024


De VANG Bestuurdersbijeenkomst 2024 is op vrijdag 24 mei van 10.00 - 13.00u  (inclusief lunch) in Villa Jongerius te Utrecht.

Afvalscheiding van huishoudelijk afval is een belangrijk onderdeel in de transitie naar een circulaire economie. We zijn goed op weg, maar moeten samen nog flinke stappen maken. De nieuwe recycle-doelstellingen moeten ons hierbij helpen. Tijdens deze bijeenkomst geven wij een update van de ontwikkelingen binnen het gemeentelijk afvalbeheer en gaan we samen in gesprek over de uitdagingen voor de komende jaren.

Centraal staan het VANG-HHA programma en het Nationaal programma Circulaire Economie. Wethouders met afvalbeheer en/of circulariteit in hun portefeuille delen hun aanpak, ervaringen en successen. Ook ontmoet je collega-bestuurders uit het hele land en is het mogelijk om in gesprek te gaan met het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Kortom, een bijeenkomst die je zeker niet wil missen.

Velden gemarkeerd met  * zijn verplicht.
Uw gegevens
Ja, ik meld me aan voor de VANG Bestuurdersbijeenkomst 2024 *
Om voedselverspilling te voorkomen willen we graag van te voren weten of je mee luncht.
Mogen we je gegevens delen met andere deelnemers? *

Rijkswaterstaat verwerkt uw persoonsgegevens omdat u gebruik maakt van onze diensten en/of u deze zelf aan ons heeft verstrekt. Meer informatie over gebruik persoonsgegevens.